Enquête: wij vinden jouw mening over Santé belangrijk!

enquête

 

Koop je Santé regelmatig of heb je een abonnement? Spreken de onderwerpen je aan of vind je dat we over een bepaald onderwerp meer moeten schrijven?

En wat vind je van onze site? Neem je regelmatig een kijkje? Worden er leuke artikelen geplaatst, is alles makkelijk vindbaar?

Ook zijn we benieuwd of je ons op onze sociale media-kanalen volgt en welke dat dat zijn.

Enquête

Laat je mening horen, want we zijn heel benieuwd wat je van ons vindt!

=> Vul onze enquête in

Steun Free a Girl met deze bel en win actie

free a girl

 

In 2008 richtte Yolanthe samen met Roelof van Laar, Evelien Hölsken en Arjan Erkel Free a Girl. Met deze stichting willen ze zich inzetten om kinderprostitutie te stoppen. Ook willen ze mensen wereldwijd bewust maken van het bestaan van kinderprostitutie en hen de noodzaak laten inzien om het te bestrijden.

Yolanthe

Mijn Geheim mocht Yolanthe ondanks een mediastop hierover interviewen.

“Deze meisjes hebben de hel op aarde beleefd, dat gaat zeker in je systeem zitten en neem je ook mee naar bed. Maar ik heb geleerd het een plekje te geven, vooral omdat ik weet dat als ik erin blijf hangen, ik ze dan niet kan helpen.”

yolanthe

Steun Free a Girl en maak kans op prijzen

Jij kunt meehelpen! Steun Free a Girl door mee te doen aan de bel & win actie. Daarmee steun je niet alleen een heel goed doel, maar maak je ook kans op schitterende prijzen zoals een overnachting in een Fletcher-hotel of theatertickets.

Wat moet je doen?

Bel (€ 0,80 p.m.) vóór 25 juli 2019 naar 0909-5010617 en de meeropbrengst van deze bellijn gaat naar de Stichting Free a Girl. Kijk hier voor meer informatie.

Beeld: Shutterstock en Mijn Geheim