Bloemenhoroscoop

bloemenhoroscoop

Stier

Stieren zijn daadkrachten en vastberaden. Een klaproos past goed bij hun persoonlijkheid, maar deze kun je niet per bos kopen en in een vaas doen.  Plant wat zaadjes en in de tuin en geniet van een mooi bos rood-oranje klaprozen.

Tweeling

Jij kunt een bloemetje zeer waarderen. Van een simpel bosje lavendel tot een grote bos lelies. Veel groen en frisse kleuren als lila en geel zijn lekker zomers en blij, dat past goed bij een tweeling.

Kreeft

Witte bloemen stralen gevoeligheid uit, en laat dat nou net een eigenschap van een kreeft zijn. Welke soort? Dat maakt jou niet uit.

Lees ook: Deze vakantie past het best bij jouw sterrenbeeld

Leeuw

Zonnebloemen zijn even krachtig, groots en opvallend als de leeuw, die doen het dus altijd goed!

Maagd

Bij een maagd past een klein boeketje met simpele bloemen, zoals madeliefjes. Deze sluiten goed aan bij hun perfectionistische karakter. De kleur? Violet!

Weegschaal

Keuzes maken, dat vindt een weegschaal lastig. Ga daarom voor een wild veldboeket met hyacinten, rozen en veel kleur. Dan hoef je ook niet te kiezen.

Schorpioen

Rood, rood en nog eens rood. Van rozen tot geranium en pioenrozen. De Schorpioen is gepassioneerd en daar passen deze bloemen goed bij, want die zijn een lust voor het oog.

Lees ook onze horoscoop special: Seksstandjes

Boogschutter

Anjers in alle kleuren en marter passen bij het avontuurlijk en impulsieve karakter van Boogschutters. Een flinke bos blauwe bloemen doet het dan ook altijd goed.

Steenbok

Viooltjes zijn bij steenbokken zeer geliefd. Vanwege hun standvastige karakter dienen de bloemen wel geordend te zijn. Zolang ze netjes gesorteerd in de tuin of in een pot staan, gaat het goed. Anders kunnen ze er nauwelijks naar kijken..

Waterman

Een orchidee is met haar kleurenoverloop een creatieve bloem die goed bij de waterman past. Van zachtroze tot violet en paars, jij zorgt dat deze bloemen het overleven.

Lees ook: Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2019

Vissen

Vissen vinden waterlelies prachtig, maar omdat ze erg praktisch zijn ingesteld, zitten ze veiliger met een bosje nepbloemen. Want ja, dat is wel zo praktisch.

Ram

Het zijn geen voor de hand liggende bloemen, maar distels en kamperfoelie doen het super goed bij het uitdagende karakter van een ram. Het liefst vers geplukt.

Beeld: Unsplash

Horoscoop special: Deze vakantie past het best bij jouw sterrenbeeld

vakantie horoscoop sterrenbeeld

Ram

Jij bent avontuurlijk. Je houdt ervan om actief bezig te zijn en nieuwe plaatsen te ontdekken. Super warm hoeft het er voor jou niet te zijn. Zolang jij een lekker kleurtje kan krijgen door in je t-shirtje te mountainbiken, bergbeklimmen of raften, ben jij helemaal in je nopjes. Hoewel je de cultuur in een land zeker waardeert, hoef jij niet iedere dag de hele dag te sightseeën en uren ergens bij stil te gaan staan. Een rap tempo werkt voor jou het beste. Ga naar IJsland of Canada, daar vind je alles wat jij nodig hebt voor een perfecte vakantie. Maar ook dichterbij huis zijn er leuke opties, zoals de Alpen en Schotland.

Stier

Een vakantie staat voor jou gelijk aan verwennerij. Waarom zou je dan gaan kamperen? Dit is hét moment om juist te genieten van comfort. En daar zorg je voor, want je hebt alles al tot in de puntjes geregeld. Als je eenmaal een plekje hebt gevonden dat naar je zin is, kom je er het liefst nog een aantal jaar terug. Jouw perfecte vakantie? Een all-inclusive resort aan het strand in een land met lekker weer en goed eten, zoals Griekenland of Spanje.

Tweelingen

You are a woman of the world. Of het nu gaat om een luxe reis of een backpack trip, je reist graag en het liefst vaak en ver. Omdat je snel verveelt raakt wil je niet te lang op dezelfde plek rondhangen. Je reist tijdens je vakantie graag door naar andere plekken. In een hoogtempo wel, want er valt zoveel te zien en ontdekken. Of het nu gaat om een rondreis door Azië, Afrika, Australië of de Verenigde Staten, het is voor jou weggelegd om de wereld te ontdekken.

Kreeft

Oost, west, thuis best is jouw motto. Eerlijk, als net huis komt na een vakantie maak je regelmatig gebruik van dit soort klassieke uitspraken. Home sweet home, zoals het klokje thuis tikt… Oké je snapt het punt. Dat wil niet zeggen dat je niet van vakantie houdt. Jij bent er alleen ook helemaal oké mee als het een eenvoudige vakantie is en het niet te veel geld kost. Gezellig met de familie naar Frankrijk, Italië of Texel en dan iedere dag genieten van heerlijk eten.

Lees ook welke seksstandje het best bij jouw sterrenbeeld past.

Leeuw

Monaco, Dubai en Miami, dat zijn plaatsen die perfect zijn voor jouw vakantie. Waarom? Omdat je van extravagant en luxe houdt en dat mag best wat kosten. Beetje zonnen en flaneren in je mooiste kleding, niets mis mee. Heb je weleens aan een vakantie op een cruiseschip gedacht?

Maagd

Last minute op reis zit er voor jou niet in. Jij wil voorbereid zijn, weten hoe je je dagen gaat vullen en wat je precies gaat bekijken. Een stedentrip vind je daarom het leukst. Van Praag, tot Rome, London, Stockholm en Parijs, de lijst is oneindig.

Weegschaal

Bij jou gaat het niet per se om de locatie, maar vooral om het gezelschap. Daarnaast wil je wel dat alles een beetje stijlvol verloopt. Met je wc-rol over de camping lopen doe je dan ook liever niet. Een balans tussen ontspanning en spanning is voor jou het beste. Beetje winkelen, cultuur op snuiven, eten en bij het zwembad liggen. Ga naar Florence en je zal er geen spijt van krijgen.

Schorpioen

Warm of koud, dat maakt jou niet uit. Als het maar een plek is waar niet iedereen naar toe gaat. Zelf bepalen waar en wanneer je iets gaat doen is voor jou heel belangrijk. Gaat er iemand met je mee? Gezellig, maar alleen red jij je ook prima. China, Bali en Egypte zijn bestemmingen die goed bij jou passen.

Boogschutter

Een strandvakantie… Om te zeggen dat dat niets voor jou is, is nog een understatement. Jij wil avontuur. Zonder moeite kun je dan ook ineens je rugzak pakken, een bestemming kiezen en gewoon gaan. Wel naar een plek waar je niet eerder bent geweest natuurlijk. En je blijft op deze nieuwe plek ook niet hangen. Aziatische landen heb je hoogstwaarschijnlijk al bezocht. Maar heb je al eens gedacht aan Scandinavië of Australië?

Steenbok

Een plaatst met historie vind jij super interessant. Je hebt je vakantie dan ook al tot in de puntjes uitgezocht en daar is je reispartner je dankbaar voor. Dankzij jou komen jullie namelijk op tijd, goedkoop en comfortabel aan waar je moet zijn. Toscane, Rome en de Alpen zijn plaatsen naar je hart.

Lees ook jouw liefdeshoroscoop voor 2019

Waterman

Als het om reizen gaat, wat je trouwens graag doet, ben jij supermakkelijk. Je past je zonder problemen aan elke situatie aan en bent onafhankelijk. De stad en de vrije natuur. Hotels en hostels. Het vliegtuig en een lokale bus. Jij vindt alles prima, zolang het maar niet toeristisch is. De beste landen voor jou? Peru en Finland.

Vissen

Zoals je sterrenbeeld al doet vermoeden, hou jij van water. Een bestemming met een mooie kust is dan ook een pré. En als er gedoken kan worden ben je helemaal gelukkig. Je bent gevoelig en romantisch en deelt je vakantie dan ook het liefst met een geliefde. Ga naar Portugal, Aruba of Mexico en droom lekker weg aan de waterkant.

Beeld: Unsplash